WHAT WE DO

I will start my educations about designing a table on my youtube channel meltemtepeler…
13 Nisan 2021
Remember taking a look at my interview at Alem Magazine this week…
18 Nisan 2021

http://kmbeyondluxury.com/

KM Beyond Luxury Travel & Concierge Services is Turkey’s first exclusive travel and lifestyle service company. KM has an extremely motivated, experienced, and skilled group of lifestyle specialists who are here to provide you assistance to all areas of your lifestyle. From provide access to the world’s finest hotels, last-minute ticket for fashion show to your any daily needs, we are devoted to fulfill your wish whatever it is.

Our mission is to save your time while we enrich and ease your life. We are enabling you to spend your valuable time on your priorities. Send your request and step into a world of exclusivity

Since its opening in 1995, KM Events hosted VIP guests such as Pope Benedict XVI, George Bush, Tony Blair, Chirac, Schröder, and Aliyev.

NE YAPIYORUZ

KM Beyond Luxury Travel & Concierge Services, Türkiye’nin ilk özel seyahat ve yaşam tarzı hizmet şirketidir. KM, yaşam tarzınızın tüm alanlarında size yardım sağlamak için burada bulunan son derece motive olmuş, deneyimli ve yetenekli bir yaşam tarzı uzmanları grubuna sahiptir. Dünyanın en iyi otellerine erişim sağlamaktan, moda şovu için son dakika biletinden günlük ihtiyaçlarınıza kadar, dileklerinizi her ne olursa olsun yerine getirmeye adadık.

Misyonumuz, biz hayatınızı zenginleştirip kolaylaştırırken zamandan tasarruf etmektir. Değerli zamanınızı önceliklerinize ayırmanızı sağlıyoruz. İsteğinizi gönderin ve ayrıcalıklı bir dünyaya adım atın!

1995’teki açılışından bu yana KM Events, Papa XVI. Benedict, George Bush, Tony Blair, Chirac, Schröder ve Aliyev gibi VIP konukları ağırladı.